J. Fenzi C'est la vie parfüm bemutató

Ebben a cikkben bemutatjuk a népszerű J. Fenzi c'est la vie parfümöt!

Bár annyira nem is kell bemutatnunk, mivel már évek óta kapható ez a remek parfüm. Amikor megérkezett, szinte rögtön népszerű lett, azonnal elterjedt ez a rendkívüli illatszer. Miért?

A mostani időkben nagyon felkapott lett az édes illat, minnél tartósabb, annál jobb! Sok gyártó jött ki ilyen illattal, pl. a Lancome is közöttük volt a La vie est belle nevű termékével. Persze emellett kedveltek voltak a Pink Sugar, és hasonló cukros, vattacukros, töményebb édes illatok, de pl. a Lancome illata is egy sokkal komplexebb, nem csupán tömény édes illat volt, hanem sok más virágos, vaníliás részek is fellelhetőek a kompozícióban. Összességében egy "emészthetőbb" finomabb illatot alkottak a tömény édes illatok mellett, ami egyszerűen mesterien sikeredett. Sajnos az ár a világmárkák szintjének tetején van, ezért sokan nem engedhetik meg maguknak.

A J. Fenzi cég ezután kezdte forgalmazni a C'est la vie parfümöt, cégünk is az elsők között volt Magyarországon a forgalmazásban. Az illat az említett márkának egy másolata, mondjuk úgy utánzata, tehát nagyon hasonlít a la vie est belle illatára, tehát ez az illat volt az inspiráció ennek az illatnak a megalkotásakor.

Sikerült? Naná... Szerintünk túlságosan is, ami persze nem baj, inkább meglepő... Egy hihetetlen tartós parfümöt hozott létre a Fenzi cég, ugyanazzal a kellemes, nem tömény de ettől függetlenül igen édes illattal. A visszajelzések alapján gyakorlatilag egész nap tartja az illatát, fantasztikus édes élmény, egymást kérdezgetik az emberek, mi ez az illat?

A csomagolás is igen szép, ajándéknak is kiválló a termék, sőt! Ajánjuk fiataloknak is, bár az illat öszetettsége, kifinomultsága miatt a középkorú fogyasztók is viselhetik, igazából a célközönség is inkább ez. Ettől még persze igen édes illat, tehát mindenképp csak az válassza, aki szereti az édes illatokat. Akkor nem fog csalódni. Nagyon sok jó visszajelzés érkezett, tulajodnképpen össze sem tudjuk szedni, pusztán 1-2 elégedetlen ügyfelünk volt aki nem számított édes illatra (és vásárlás előtt nem szaglászta meg a terméket) - de ebben az esetben is az ismerős rögtön lecsapott rá, szóval házon belül gazdát cserélt a ternék. :)

A C'est la vie-ből egyébként megérkezett egy újabb változat, a Fenzi c'est la vie bouquet, ami bár nem annyira népszerű mint az első változat, illatra ez is nagyon kellemes. Neten más persze a fogyás, de üzletben a Bouquet változat is nagyon jól fogy!


Összességében ha egy nagyon kifinomult, édes illatot keresünk, a Fenzi c'est la vie-től nehezen találhatunk jobbat...